Διαμέρισμα Κουσέλιο Λειψοί

Το Κουσελιο apartment είναι μια μικρή παραδοσιακή Λειψιωτικη κατοικία πλήρως εξοπλισμένη η οποία βρίσκετε στην θέση Κουσελιο στην νότια πλευρά του οικισμού των Λειψων.

Αποτελει ιδανική λύση για οικογένειες και γενικά για άτομα που αναζητούν ήσυχες διακοπές. Απέχει περίπου 500μ από το κέντρο του χωριού και μόλις 50μ από την θάλασσα.

Είναι δυναμικότητας 2-3 ατόμων και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, και λουτρό. Η αυλη του σπιτιού δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαυσουν τον καφέ η το φαγητό τους συνδυάζοντας την υπέροχη θεά του λιμανιού με τα αγκυροβολημένα ψαροκάικα και την ησυχία που του προσφέρει το τοπίο .

Θέα στη θάλασσα
TV
Χρηματοκιβώτιο
Air conditioning
Κουζίνα
Ψυγείο
Βραστήρας

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
ΜΑΙΟΣ ΙΟΥΝ ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ
από

40€

από

45€

από

50€

από

70€

από

50€

από

45€

Πώς θα έρθετε στούς Λειψούς

Oι Λειψοί συνδέονται ακτοπλοϊκά με τον Πειραιά και με τα γύρω νησιά Κάλυμνο, Λερό, Πάτμο και Σάμο.Κατά τους θερινούς μήνες υπάρχουν σχεδόν καθημερινά δρομολόγια από τοπικά πλοιάρια, δελφίνια, καταμαράν καθώς επίσης και από ένα ferry boat μεσαίας κατηγορίας, τα δρομολόγια αυτά αφορούν στην γραμμή Ρόδο – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψοί- Πάτμο -Σάμο και αντίθετα.
Αεροπορικώς μπορείτε να ταξιδέψετε προς Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Σάμο και κατόπιν να επιβιβαστείτε σε δελφίνια, καταμαράν ή ferry boat με προορισμό τους Λειψούς.
Αν έρχεστε από Πειραιά πληρ.στο bluestarferries.grΑπό Ρόδο, Κω ,Κάλυμνο ,Λέρο ,Πάτμο,Σαμο στο  Dodekanisos Seaways (Καταμαραν)ή http://www.annaexpress.eu/

[codepeople-post-map  width=”100%”]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search